Archief

250 gr kastanjechampignons 10gr oesterzwammen 25gr gebroken krulzeewier (of rauwe spinazie) 1 soja broodje of 1 bruin bolletje 5gr (halva) roomboter uienschuiten of 1 lente-ui 1 plak jongbelegen kaas 15 gr gembervlokken (eventueel geraspte gemberwortel) 4 stripjes gemberstrips (eventueel 1 fijngesneden bolletje gecofijte gember) 2 reepjes rode paprika   Stoom de kastanjechampignons en de oesterzwammen beetgaar....

Snijd de stelen van de reuze champignons en doop de hoeden even in de olie. Vul ze met één van de onderstaande mengsels of één uit eigenkeuken. (gooi de stelen nooit weg. Verwerk ze in de vulling of snijd ze door de soep). Zet de...

1 ui, 1 rode 1 groene en 1 gele paprika 1 aubergine 250 gr tomaten 250 gr champignons 1 courgette 30 gr boter zout peper 1 eetl. Kervel 1 eetl. Peterselie Pel de ui en snipper deze fijn. Maak de paprika’s schoon, verwijder de zaadlijsten en...