Wij zijn Geurts Champignons

Bij veel kwekerijen wordt alleen geteeld, vervolgens worden de producten opgehaald door een transporteur en naar een andere locatie gebracht voor het verwerken en verpakken. Pas daarna gaan de producten naar de klant. Bij ons zit de schakel tussen het telen en het afleveren aan de klant onder één dak, het verwerken en verpakken gebeurt namelijk hier op de kwekerij zelf.

Door deze aanpak winnen we niet alleen aan versheid, maar verminderen we ook het aantal transportmomenten. Zo ben je verzekerd van producten die direct uit de teelt komen en daardoor verser op de eindbestemming aankomen. Onze aanpak garandeert dat je altijd de beste kwaliteit producten krijgt, rechtstreeks van de bron.

Wij hebben een breed assortiment aan champignons en paddenstoelen, waaronder ook biologische keuzes. Bij ons vind je het allemaal in de hoogste kwaliteit. Wij zijn trots op onze onderneming en de hoogwaardige producten die we leveren. Ontdek zelf de voordelen van onze kwekerij en geniet van verse, smakelijke producten!

Wat heeft Geurts Champignons te bieden?

Wij zijn trots op het feit dat we één van de koplopers zijn als het aankomt op eigen teelt, grootschaligheid en alles in eigen beheer hebben. Van teelt tot eind- product, wij doen het allemaal zelf. Hierdoor schakelt elke klant direct met ons. De producten zijn verser, hebben een hogere kwaliteit, zijn voordeliger en de communicatie is rechtstreeks. Geen tussenpersonen, maar duidelijkheid, bij de bron zelf.

Kortom, bij Geurts Champignons focussen we ons op zowel de binnenlandse als buitenlandse markt, waarbij we ons volledig inzetten op duurzaamheid en de hoge kwaliteit van onze producten. Dankzij onze grootschalige eigen teelt en alles-in-eigen-beheer aanpak zijn we een betrouwbare partner voor al onze klanten.

Gepassioneerd familiebedrijf

Geurts Champignons is een gepassioneerd familiebedrijf dat niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Samen met ons team werken we dagelijks met passie aan onze producten. Onze werkwijze leidt tot hoogwaardige producten van de beste kwaliteit en een goede werksfeer.

P1033359-web

Geurts als werkgever

Wij vinden het belangrijk zelf op de werkvloer aanwezig te zijn en mee te denken met onze medewerkers. We willen dat zij zich comfortabel voelen tijdens het werk. Daarom kijken we wat nodig is om aan de behoeftes van onze medewerkers te voldoen en zorgen we voor een goede balans. Belangrijk is dat de werksfeer goed is en dat iedereen met een glimlach op de vloer staat.

Maatschappelijk ondernemen

Geurts Champignons is niet alleen een toonaangevend bedrijf op het gebied van champignonproductie, maar we ondernemen op een maatschappelijke verantwoordelijke manier. We zijn zeer betrokken bij onze regio en steunen lokale initiatieven. We vinden het van groot belang om bij te dragen aan de maatschappij en ons te blijven inzetten voor onze (regionale) omgeving.

Geurts Champignons door de jaren heen

Oprichting Geurts Champignons + eerste producten worden uitgeleverd.

diverse uitbreidingen van 1200 m2 naar 11880 m2 teelt oppervlakte

Start van eerste verduurzaming (warmte opslag en koude opslag in gebruik genomen)

Oprichting conservenfabriek

Intreden nieuwe generatie (John, Frank 2018, Ruud en Dennis 2022)

gefaseerd plaatsen van 3800 zonnepanelen

Verduurzaming: Warmtepompen en PVT-systeem. Infiltratieputten gesticht.

willen naar 100% verduurzaming en zelfvoorzienende kwekerij, het optimaliseren en blijven ontwikkelen van de teelt en zorgen dat topproducten en duurzaamheid hand in hand gaan (oogst automatiseren)

Certificering

global-gap
ifs
skal-bio
planet-proof
grasp
snf