Geurts Champignons | Halfconserven
16223
page-template-default,page,page-id-16223,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Halfconserven

Geurts Champignons verwerkt eigen en door derden geteelde champignons tot halfconserven verpakt in emmers. Een halfconserven is een vers maar ook houdbaar product. Onze verpakte producten hebben een minimale houdbaarheid van 6 weken. De champignons zijn voorgekookt en dus direct te gebruiken, ideaal voor de foodindustrie.

Door nauwgezette opvolging en controle van de champignons op het eigen teeltbedrijf en bij collega telers garandeert Geurts Champignons een kwalitatief en vers product. De champignons ondervinden bij binnenkomst een kwaliteitscontrole. Bij het goedbevinden worden de champignons gewassen, geblancheerd, terug gekoeld, gesneden en verpakt in opgiet.

Vervolgens word het product lucht- en lekdicht afsloten en wordt de verpakking voorzien van een etiket. Tijdens het gehele verwerkingsproces wordt het product nauwlettend gevolgd en gecontroleerd. Ons halfconserven verwerkingstraject is IFS-Food gecertificeerd.

De halfconserven emmers vinden voornamelijk hun weg in de foodindustrie naar groothandels, tussenhandel, industriële verbruikers, grootkeukens en cateringbedrijven in binnen- en buitenland. Door de korte lijnen in de keten tussen teelt en afnemers is de versheid van de producten optimaal en kan Geurts Champignons flexibel inspelen op de behoefte van de klant.